Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Başkan Bayık Ara Tatile Giren Öğrencilere Karne Dağıttı

Yarıyıl tatili münasebetiyle Hilvan Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, okul idarecileri, öğrenci ve velileri katıldı.

Karne dağıtarak öğrencilerin sevincine ortak olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayıkdüzenlenen program sonrası yaptığı yazılı açıklamada; "Bugün 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısında karnelerini alan aydınlık yarınlarımızın geleceği öğrencilerimizle bir araya geldik. Karnelerini tek tek inceledim, Maşallah hepsinin dersleri çok iyi. Onlar Cumhuriyetimizin yeni yüz yılında ülkemizi daha büyük başarılara ulaştıracak olan göz bebeklerimizdir. Yarınlarımızın mimarları kıymetli öğrencilerimizin her zaman yanlarındayız. Bu vesileyle öğrencilerimizin başarılarında büyük emekleri bulunan öğretmen ve ailelerine teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dilerim.” sözlerine yer verdi.

Karne dağıtım programındaöğretmen, öğrenci ve velileri ile bir araya gelip sohbet eden Başkan Bayık hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49