Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, İşsiz Şanlıurfalı kalmayacak

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'ın daveti üzerine Şanlıurfa'ya gelen Katar ve Dubaili iş adamları ekibi kentte özel bir otelde ağırlandı.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, “Tüm yatırımcılara kapılarımız sonuna kadar açık olacak” dedi.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'ın daveti üzerine Şanlıurfa'ya gelen Katar ve Dubaili iş adamları heyeti Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatıyla Buluştu. Yatırım ve iş fırsatları üzerine istişarelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen bir çok sektörde faaliyet gösteren Katarlı ve Dubaili şirketlerin yetkilileri, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ile yemekte buluştu.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'ın özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Katar’lı ve Dubai'li iş adamları, “ Şanlıurfa her yönüyle çok güzel bir şehir. Yatırım anlamında da Anavatanlılarla birlikte güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda sizlerle her türlü iş birliğine açık olduğumuzu belirtmek isteriz. ” dediler.

BAŞKAN ASLAN :İŞSİZ ŞANLIURFALI KALMAYACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ise, Şanlıurfa'nın gerek coğrafi gerekse sosyo-kültürel nimetlere sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Şanlıurfa'ya yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımıza kapılarımızı sonuna kadar açtık.Şanlıurfa'nın her alanda kalkınması öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu nedenle bu ziyareti son derece önemli buluyorum. Karşılıklı iş birliği içerisinde olmalıyız. Birlikte oluşturacağımız kalkınma ve yatırım modelleri Türkiye arasındaki iş birliğine de büyük güç katacaktır. ” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49