Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan güven tazeledi
Şanlıurfa’da yapılanma ve yenilenme sürecine giren Anavatan Partisi tarafından il başkanı olarak görevlendirilen Halil Aslan görev yaptığı yaklaşık bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde ekibini oluşturarak adından söz ettirdi.
Anavatan Şanlıurfa İl Teşkilatının 1.Olağan Kongresi, Haliliye ilçesi Emniyet caddesinde bulunan il başkanlığında gerçekleşti. Kongreye Anavatan il Başkanı Halil Aslan, yöneticileri ilçe başkanları katıldı. kongrede tek liste ile seçime giden Halil Aslan’ın ekibinde önemli isimler yer aldı.
Anavatan İl Başkanı Halil Aslan yaptığı konuşmada ANAVATAN partisinin merkez partisi olacağını belirterek, "Bugün pandemi dolaysıyla kendi il başkanlığımızda kongremizi gerçekleştirdik, Anavatan partisi ruhunu tekrar canlandırıp Hak ettiği yere getireceğiz, halkımız Anavatan partisi iktidarında refah, huzur ve ekonomik yönden çok rahat bir dönem yaşamıştı,bu dönemi ve rahatlığı tekrar yaşamak için her kesimi Anavatan partisi çatısı altına bekliyoruz ” Diye konuştu.
Kongrede yapılan seçimlerde Anavatan İl başkanlığına Halil Aslan, İl Yönetim Kuruluna ise, Halil Çullu, İsa Onur, Necla Alakuş, Mehmet Alpak, Ahmet Alpak, Mehmet Bike ve Mehmet Özbudak seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49