Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, gündemdeki konuları değerlendirdi

Anavatan Partisi İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, haftalık düzenlediği basın toplantısında, son dönemlerde Şanlıurfa’da artış gösteren intihar vakalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Aslan , toplantıda yaptığı basın açıklamasında; Şanlıurfa’daki intihar vakalarına,şehir merkezinde bulunan başı boş sokak hayvanlarına ve kente yeni yapılan müdür atamalarıyla ilgili konulara değindi.

Anavatan Partisi’nin Türkiye’de ve Şanlıurfa’da yapmış olduğu çalışmalar göz önünde.Ülkemizin en köklü partisi anavatan partisidir.Merhum genel başkanımız 8. Cumhur Başkanımız Turgut özal liderliğinde memleketimiz Şanlıurfa’da yaptığız projeler unutulmamalıdır.Belli bir aradan sonra partimizdeki durgunluk sayın genel başkanımız İbrahim Çelebi ile güzel bir hava yakaladı.Ülkemizde 77 ilde teşkilatmış ve ilimizde tüm ilçelerde teşkilatlanmış bulunmaktayız.İl teşkilatıyla, ilçe teşkilatıyla ,gençlik kolları ve kadın kollarıyla memleketimiz Şanlıurfa’ya hizmet için ter döküyoruz.İl başkanı olarak 2 yıldır bu görevi sürdürmekteyim.Anavatan Partisinin bitti söylevlerini kabul etmiyorum.Küllerinden doğan bir partiyiz.Allahın izniyle ilk genel seçime girecek ve iktidar olup hizmet edecek kadroları bulunuyor.İnşallah yine Türkiye'mize ve Şanlıurfa'mıza hizmette bulunacağız.

Şanlıurfa’da son bir ayda yaşanan intihar vakalarına değinmek istiyorum.Son bir ayda 20 intihar vakalarının olduğu iddia ediliyor. Umarım devlet büyüklerimiz ve yetkililerimiz bu konuda gerekli çalışmayı yapacaktır.

Şanlıurfa’da şehir merkezinde başıboş gezen sokak hayvanları turizm sezonunda istenmeyen görüntüler ortaya çıkarıyor.Özellikle Yıldız meydanı ve Sarayönünde başı boş gezen bu canlarımıza ilgili belediyelerimizin bir çözüm bulmasını talep ediyorum.

Şanlıurfa'daki göç idaresi merkezi önündeki yabancı uyruklu vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi ve daha programlı bir hale gelmesi .Pandemi dönemindeki bu yoğunluğun bir an önce giderilmesini istiyoruz.

Geçen günlerde ataması gerçekleşen kıymetli hemşehrimiz Mehmet Gülüm Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı hocamızı tebrik ederim ‘’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48