Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, Başhekim Urfalıların gönlünü kazandı

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Başkan yardımcısı Haçim Güneş, Teşkilat başkanı Salih Horuz ve Ahmet Baylan ile birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ziyaret etti.. Başkan Aslan ardından Hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu

Ziyaret sonrası açıklama yapan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek Anavatan Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyarette açıklama yapan Anavatan Şanlıurfa il başkanı MKYK üyesi Halil Aslan, " Anavatan Partisi il Başkanlığı olarak Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde Başhekim Ahmet Güzelçiçek'i makamında ziyaret ettik. Güzelçiçek takdire şayan bir çalışma ile tüm sağlık çalışanlarının, Hastaların ve hasta yakınlarının babacan tavrı ile gönülleri fetih ettiğini gördük. Bizde Şanlıurfa halkı adına baş başhekimimizin teşekkür ediyoruz ve her zaman başhekimimizin yanındayız ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Aslan ve beraberindeki yönetimi kurulu üyeleri ardından hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49