Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Başhekim Doç.Dr. Engin Koyuncu’ya ŞANVAK’dan Ziyaret
Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş, Mahmut Nimetoğlu ve Hasan Mülayim’den oluşan bir heyet, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Engin Koyuncu’ya,nezaket ziyaretinde bulundu.
ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş;Doç.Dr. Engin Koyuncu; Şanlıurfa’mızın yetiştirdiği dürüstlüğü, yardımseverliği ile sağlıkalanında hizmet veren, Vakıf ve Sağlık Kurulumuzunüyesi bir Şanlıurfa sevdalısı kardeşimizdir. Özellikle öncelikli olarak gece gündüz demeden vatan sathını savunan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline sağlık hizmeti veren bir kuruluşun başında olmasının kutsallığını vurgulamıştır.
Ayrıca, Sayın Koyuncu’yabu kadar yoğun çalışmaları içeresinde Vakfımıza zaman ayırdığı içinteşekkürlerini ileterek her konuda yanında olacağını ve başarılarının devamını dilemiştir.
Doç.Dr. Engin Koyuncuise ŞANVAK olarak pandemiye rağmen, Şanlıurfa’mız adına bir sivil toplum kuruluşu olarakAnkara da güzel hizmetlere imza atılmasından dolayı mutlu olduğunu, bir sivil toplum kuruluşu kültürü oluşturulması adına her konuda Vakfa desteklerini esirgemeyeceğini ve yapabileceklerinden dolayı ayrıca onur duyacağını belirtmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49