Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı

Bu haber kez okundu.

Başbakan Yardımcısı Şanlıurfa’da

Havayoluyla Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ı Gap Havaalanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’le birlikte; Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri ve Mahmut Kaçar, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve bazı partililerle bürokratlar karşıladı.

Partisinin Ceylanpınar ve Siverek ilçe kongrelerine katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, GAP havaalanından karayolu ile ilk olarak Ceylanpınar ilçesine hareket etti. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ daha sonra Siverek ilçesine geçerek ilçe kongresine katılacak.

.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBekırBozdag
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48