Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor

Bu haber kez okundu.

Başbakan 15 Temmuz Şehidin Ailesini Ziyaret Etti

Gün boyu Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan Başbakan Binalı Yıldırım 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyarken şehit olan Şanlıurfalı Mustafa Direkli’nin babası Nihat Direkli ’nin Esentepe deki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş eşlik etti.

Başbakan Binali Yıldırım Şehit babası Nihat Direkli’ye Türk Bayrağı ve Kuran-ı kerim hediye etti Başbakan Şehit Mustafa Direkli’niın yeğenini kucağına alarak sevdi. Mustafa Direkli’nin babası Nihat Direkli Başbakana taziyelerinden dolayı kendisine teşekkür etti Başbakan Daha sonra Şehir merkezinden Hava alanı yolu üzerindeki Badıllı köyünü ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBasbakanTazıye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49