Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Başarılı muhasebecilere sertifika
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’nın dil ve muhasebe kurslarında başarılı olan 59 kursiyerin sertifika törenine katıldı.
Sertifika dağıtım töreninden önce kursiyerlerle sohbet eden Vali Güvenç, muhasebecilik kursunun yanı sıra yabancı dil eğitimi gören kursiyerlere İngilizce sorular sorarak, yabancı dil kullanımlarını test etti. Ders niteliğinde kursiyerlerle İngilizce sohbet gerçekleştiren Vali Güvenç, başarılarından ve gayretlerinden dolayı kursiyerleri ve hocalarını tebrik etti.
Sohbetin ardından Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (SMMM)’nın mesleki yeterlilik hazırlık kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere Vali Celalettin Güvenç tarafından sertifikaları takdim edildi.
Törende Vali Celalettin Güvenç’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Şanlıurfa SMMM Odası Başkanı Nihat Taş eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49