Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Barajda Yangın

Şanlıurfa Atatürk Barajında bulunan Ormanlık alan elektrik trafosundan çıkan alevler nedeniyle yandı. Çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 dönüm hektar kullanılamaz hale geldi.

Olay gece geç saatler Şanlıurfa Atatürk Barajı ormanlık bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre Trafodan elektrik kontağı çıkması üzerine alevler çıktı. Çıkan alevler sonucunda rüzgârında etkisiyle Ormanlık alan tutuştu. Şanlıurfa Merkez ve ilçelerden gelen İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Adıyaman’dan da İtfaiye ekipleri takviye olarak olay yerine geldi. Yaklaşık 4 saat süren söndürme ve soğutma çalışmaları sonrası Barajda derin nefes alınırken Yangında inceleme yapan Bozova Kaymakamı Recep Öztürk “ gece saatlerinde ilk belirlemeye göre elektrik kontağından çıkan kıvılcımlar sonucunda ormanlık alanda yangın meydana geldi. Yine ilk belirlemelere göre yaklaşık 3 hektar alanda yangın oluştu. Şanlıurfa ve diğer ilçe ve illerden takviye ekipler gelerek yangını söndürdü fakat halen soğutma çalışmaları sürüyor Korkulacak bir durum yok yangın şuan kontrol altına dedi.

Ayrıca Şanlıurfa merkez ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri olay yerinde soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49