Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Balıklıgöl Platosu Yenilendi

Şanlıurfa'nın kalbi durumundaki tarihi Balıklıgöl platosunun eskiyen alt ve üstyapısında büyük bir değişime giden Büyükşehir Belediyesi, alanda modern ve kültürel dokunuşlarla gelen konukların Şanlıurfa'ya has güzelliklerini görmelerine olanak sağlıyor.

7'den 70'e tüm kesimin takdirini toplayan çalışmalarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden vatandaşlar, "Binlerce yerli ve yabancı turistin geldiği Balıklıgöl'ün eskiyen yapısından kurtarılarak bu denli güzel olması bizleri sevindiriyor. Geçmişte gelen turistler bu gün burayı gördüklerinde ‘Şanlıurfa, böyle bir Belediye Başkanına sahip olduğu için çok şanslı’ diyorlar. Her taraf çok temiz ve güzel.Emeğin geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Öte yandan platoda sürdürülen çalışmalarda; su tahliye kanalları olası su baskınlarına karşı güçlendirilirken, Dergah Cami, Rızvaniye Cami, Amfi alanı, Balıklıgöl ile tarihi Şanlıurfa Kalesi arasında kalan yollarda taş döşeme çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir ekipleri şimdi de alanın peyzaj düzenlemesini gerçekleştiriyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırBalıklgol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49