Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Bakan Yardımcısı Şanlıurfa'da
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’a kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmenin ardından toplantı salonuna geçilerek burada Bakan Yardımcısı Demircan’a Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırımlar ve devam eden projelerle ilgili bir sunum yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hatıra defterini imzalamasının ardından Başkanlık makamından ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49