Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Bakan Yanık'tan Şanlıurfa büyükşehir belediyesine ziyaret
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şanlıurfa Valiliği sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, Ak Parti İl Başkanı, ilçe başkanları ve AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı yer aldı.
Belediye çalışmaları ile ilgili kentte yapılan projeler hakkında istişarelerde bulunan Bakan Yanık ve katılımcılar basın kapalı bir şekilde toplantı gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48