Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bakan Soylu açıkladı: Şanlıurfa'ya hayırlı olsun

Nüfus müdürlüklerinin iş yoğunluğunu azaltmak, konfor ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla uygulamaya konan yeni nüfus müdürlükleri konseptinin sayısı her geçen gün artıyor.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların daha ferah, işlemlerini rahat yapabilmesi için nüfus müdürlükleri yenilenecek. Bu sayede ülke genelindeki il ve ilçelerdeki nüfus müdürlüklerinin tıpkı banka şubeleri gibi benzer standartta olması sağlanacak.

Çalışmalarına başlayan İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, uygulamayı kapsamında birini de Şanlıurfa'da gerçekleştirdi. İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile ilçe nüfus müdürlükler , Yeni Konsepti kapsamında yeniden tasarlandı.

Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü de güçlü alt yapı ile yeniden tasarlandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Şanlıurfa yeni konsepti, sosyal medyadan "Çok yakıştı mı, yakıştı" sözleriyle paylaştı.

Şanlıurfa'ya, yeni konsept Nüfus Müdürlüklerimiz Yakıştı Mı Yakıştı Alkışlama işareti Alkışlama işareti Alkışlama işareti

Şanlıurfa'da, İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır...

“Hayatımızın her anında”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48