Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bakan Nebati ve Kurum Şanlıurfa’da
Hazine Bakanı Nebati ve Çevre Bakanı Kurum, GAP Havaalanında çiçeklerle karşılandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Gülender Açanal, Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar eşlik ediyor.
Vali Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İlçe Belediye başkanları ve kurum müdürleri karşıladı.
Bakan Nebati ve Kurum’un ilk durağı Şanlıurfa Valiliği oldu. Burada, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından karşılanan Bakan Nebati ve Kurum, Valilik şeref defterini imzaladı.
Bakanlar Nebati ve Kurum bir süre Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile makamında görüştükten sonra burada, Şanlıurfa Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
Eyyübiye’de kentsel dönüşüm alanı ve Haliliye’de millet bahçesini de ziyaret edecek olan Bakanlar, esnaf ile de buluşacak.
Bakanlar Nebati ve Kurum, Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü de ziyaret ederek değerlendirme toplantısına katılacaklar.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını da ziyaret edecek olan Kurum ve Nebati daha sonra kentten ayrılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49