Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bakan Kılıç, Fakıbaba’ya ziyaret etti
Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şanlıurfa Belediyesi’ni ziyaret etti.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakan Suat Kılıç ve beraberindekilere 9 yıllık belediyecilik hizmetlerini konu alan bir sunum yaptı.
Dinlediği sunumun ardından bir açıklama yapan Bakan Kılıç, Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu belirterek, Şanlıurfa’daki değişime dikkat çekti.
“Büyükşehir” ilan edilen Şanlıurfa’da gerek hükümetimizin gerekse de yerel yönetimlerin bölgeye yaptığı hizmetlerle Urfa’nın daha modern bir kent görünümüne kavuşturulduğu kaydeden Bakan Kılıç, bu hizmetlerinden dolayı başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başkan Fakıbaba ve ekibini kutladığını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a ziyaret anısına bir mırra takımı hediye etti.
Bakan Kılıç, Urfa Belediyesi ziyaretinde bina girişindeki Onikiler Köşesini ve Eski Belediye Başkanlarının fotoğraflarının olduğu bölümü inceledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48