Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Bakan Fakıbaba, Başbakan'ın Şanlıurfa Programını Açıkladı
Gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının açılışını ve ilk ders zilini çalmak için özellikle Şanlıurfa’yı seçtiğini söyledi.
Bakan Fakıbaba, “Başbakanımız yarın inşallah Şanlıurfamızda olacak başbakanımız özellikle Şanlıurfa’yı seçti. Başbakanımız program kapsamında yarın sabah 10:30’da Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler mahallesinde yer alan Hacı Abdurrahman Özdemir ortokulunda gelerek ilk ders zilini çalacak daha sonra Şanlıurfa Valiliğimize, Şanlıurfa Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek STK’larla toplantıda buluşacak” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48