Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Bakan'dan Eyyübiye'ye destek
Şanlıurfa'ya gelen ve bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Eyyübiye Belediyesini ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu'nu AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal'la karşılayan Başkan Kuş, İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bakan Kasapoğlu'na ziyarette, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abduurahman Kırıkçı, AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, İlçe Belediye Başkanları, Bakanlık Bürokratları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Bakan Kasapoğlu'na ilçede yapılması planlanan, semt sahaları, sentetik çim sahalar, Gençlik Merkezleri, Kitap Otakları, Spor Salonları ve Kütüphane için destek isteyen Başkan Kuş'a, en kısa zamanda taleplerin yerine getirilmesi için çalışma başlatılması sözü verildi.
Bakan Kasapoğlu'na ilçeye yapılması planlanan çalışmalara sunacağı katkıdan dolayı teşekkür eden Başkan Kuş, daha sonra günün anısına Bakan Kasapoğlu'na plaket ve hediye sundu.

Anahtar Kelimeler:
Bakandan Eyyübiyeye Destek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48