Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik'ten Emeklilere Promosyon Açıklaması
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emeklilere promosyon verilmesiyle ilgili kararlılığın sürdüğünü belirtti.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emeklilere banka promosyonu ile ilgili, "Şu anda kurumlarımız bankalarla, banka genel müdürlükleriyle irtibatlarını sürdürüyorlar. Sorunun çözümü konusunda kararlılığımız var, inşallah kısa süre içinde netice alırız" dedi.
 
"EKİM AYINDA MECLİS'TE"
 
Bakan Çelik, taşeron işçilere ilişkin düzenlemenin Meclis'e gelip gelmeyeceği yönündeki soruya ise, çalışma hayatını özellikle kadın istihdamını da içine alan kapsamlı bir yasa çalışması olduğunu ve Eylül ayında nihai değerlendirmeyi yapacaklarını hatırlatarak, "Ekim ayında yasa Meclise sevk edilecek. Düzenleme ile ilgili takvimde bir değişiklik söz konusu değil" dedi.
 
EMEKLİLERE PROMOSYON
 
Çelik, emeklilere promosyon verilip verilmeyeceğiyle ilgili olarak da konunun toplu görüşmelerde ele alındığını belirterek, "Şu anda ilgili kurumlarımız, bankaların genel müdürlükleri ile irtibatlarını sürdürüyor. Bu sorunun çözümü konusunda kararlılığımız var. İnşallah kısa sürede bu sorun çözülür" ifadelerini kullandı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48