Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Bakan Çavuşoğlu, Şanlıurfa'ya hizmet etmeyi her zaman bir ilke edindik
Bakan Çavuşoğlu'nu AK Parti İl Başkanlığına gelişinde AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, partililer ve vatandaşlar karşıladı.
İl başkanlığının toplantı salonunda partililerle de bir araya gelen Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, dünden bu yana kentte olduğunu ve Şanlıurfa'nın çok geliştiğini gördüğünü belirtti.
Çavuşoğlu, Şanlıurfa'nın tüm şehirlerin örnek alması gereken bir kent olduğunu, buradaki uyumun Ankara'da da tüm teşkilatlara örnek olarak gösterildiğini dile getirerek, kente en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini anlattı.
Bakan Çavuşoğlu "Dün Şanlıurfa'ya geldik. Burada sevgiyi gördük, kardeşliği gördük, dayanışmayı gördük, aşkı gördük ve millete hizmet etme aşkını gördük. Uyumu gördük, uyumu bereketini de gördük. Esasen bütün şehirlerimizin örnek alması gereken bir şehir. İdareciler ve siyasiler arasında uyum var. Çok uyumlu çalışıyorlar. Emin Önen'i de Çin'e büyükelçi olarak gönderdik. Bizi hep gururlandırdı. Seçim sonuçlarında her zaman halkımızın Şanlıurfa'dan beklentileri çoktu. Her seçim sonucunda da bu beklentiler fazlasıyla karşılandı. Şanlıurfa çok güzel hizmetler aldı. Bugüne kadar başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm arkadaşlarımız, kısa bir süre önce Başbakanımız Binali Yıldırım da buradaydı. Şanlıurfa'ya hizmet etmeyi her zaman bir ilke edindik. Bu arada Cumhurbaşkanımız bu gün Konya'da ve sizlere de selamlarını gönderdi. Başbakanımız da selam gönderirken Şanlıurfa ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti. Çünkü Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerimiz hizmetlerin en iyisini hak ediyor. En son Bakanlar Kurulu toplantısı olduğunda Şanlıurfa'ya geldim. O günden bu yana çok değiştiğini, güzelleştiğini gördük ama daha fazlasını da yapacağız çünkü sizler daha fazlasını hak ediyorsunuz"dedi.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu kentte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu çeşitli hediyler taktim etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBakanCavusoglu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49