Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bahçelievler mahallesinde kilitliparke taşı
İlçenin dört bir yanında çalışmalar yürüten Viranşehir belediyesi, bayram tatili öncesi ilçe merkezinde kilitli parke taşı döşemesi yaptı. Mahallenin 1580 ve 1581. Sokaklarında yapılan çalışmayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci inceledi. Başkan Ekinci'ye belediye meclis üyesi Mehmet Kete de eşlik etti. Çalışma yapılan sokakları Mahalle muhtarı İsa Kuş ile gezen Başkan Ekinci, çalışmaların durmadan devam edeceğini ifade etti. Başkan Ekinci "Belediye olarak ilçemizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Alt ve üst çalışmalarımız ile ilçemizin eksiklerini gideriyoruz. Bugün meclis üyemiz Mehmet Kete ve muhtarımız ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları inceledik." dedi. Mahalle muhtarı İsa Kuş da yapılan çalışmalar için Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49