Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Ay Işığım Derneği Mağaza Açtı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ayışığım Derneği tarafından kurulan yetim giydirme mağazasını ziyaret etti.
 
Geleneksel olarak her yıl açtıkları mağazalarla yetim çocukları bayramda giydiren Ayışığım Derneği’nin bu yıl Bahçelievler’de açtığı mağazasını ziyaret eden Vali Güvenç, Ayışığım Derneği çalışanlarını kutlayarak: “Her yıl ramazanın son 15 günü 10 binin üzerinde çocuğumuzu giydiriyorlar. Kullanılmış eşya değil, hayırseverlerden toplanan yeni giyeceklerle donatıyorlar. Dolayısıyla emek veren, gayret gösteren bütün arkadaşlarımı içtenlikle kutluyorum” dedi.
 
Ayışığım Derneği’nin Şanlıurfalıların kurduğu yerli bir dernek olduğunu aktaran Vali Güvenç, “Geçen yıl da gelip çocukları beraber giydirmiştik. Bayrama kadar buradaki çalışmalar devam edecek. Çocuklarımızı sevindirmek isteyen herkesten yardım bekliyoruz. Hep beraber, el ele, şu mübarek Ramazan gününde çocuklarımızı sevindirelim. Kenarda köşede çorapsız, ayakkabısız bir tane çocuğumuz kalmasın” dedi.
 
Vali Güvenç son olarak herkesin yaklaşan Ramazan bayramını kutlayarak; kazasız belasız, huzurlu bir bayram temennisinde bulundu.
 
Ayışığım Derneği Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Vural ise yaptığı açıklamada bugüne kadar 7 bin 600 çocuğun giysilerini aldığını, bayrama kadar ise 12 bin ile 15 bin arası çocuğu giydirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Bahçelievler Cengiz Topel Caddesindeki mağazalarının iftardan sonra da açık olduğunu belirten Vural, hayırseverlerin mağazaya gelip çocukların sevincine ortak olmasını istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49