Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Atatürk Şanlıurfa’da anıldı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Şanlıurfa Yeni Şehitlik’te düzenlenen çelenk sunma törenine; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve il protokolü katıldı.

Şanlıurfa Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumuyla başlayan tören, Garnizon Komutanlığı selamlama mangasının saygı atışı, Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu ve sirenlerin çalınmasıyla devam etti.

İstiklal Marşı’nın okunması ve şanlı bayrağımızın yarıya indirilmesiyle çelenk sunma töreni sona erirken, Vali Erin ve beraberindekiler şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.

Şehitlikteki törenin ardından Vali Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga ve Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz tarafından makamda ağırlanan Vali Erin ve beraberindekiler, daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen anma programına katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Mustafa Kemal Atatürk temalı resim sergisi ziyaretiyle başlayan program, Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Lisesi tarafından hazırlanan anma programı ile devam etti.

İşaret dili korosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, öğrencilerin Atatürk konulu şiir seslendirmeleri, Yüzbaşı Ahmet Köse’nin “Mustafa Kemal Atatürk’ün Kişiliği” konulu sunumu, “Karanlıktan Aydınlığa” adlı oratoryo gösterisi ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların canlı seslendirilmesiyle sona erdi.

Programdan sonra öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Vali Abdullah Erin, güzel bir program hazırlandığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49