Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Aslan, MKYK Üyesi oldu

Türkiye’nin 81 yeniden doğan Anavatan partisi Şanlıurfa’da’ bütün ilçede teşkilatı bulunuyor. Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan Anavatan Partisinin son dönemlerde yoğun katılımlar sağlanmasını büyük katkı sundu. Anavatan ruhunu yeniden canlandı. Genel merkez tarafından takdir edilen Aslan MKYK üyeliği ile ödüllendirildi.

Şuanda ANAP güçlü bir şekilde yönetimiyle genel başkanımızı İbrahim Çelebi ile genel başkanlarımızla güçlü bir şekilde güçlü kadrosuyla hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Aslan, “Anavatan Partisi Genel Merkezimizin ve Sayın Genel Başkanımızın terfileri ile MKYK üyesi olarak görevimize bugünden itibaren başladık.Türkiye’nin siyaset arenasında büyük bir önemi olan ve Mihenk taşı olan Anavatan Partisin’deki bu görevimizi Şanlıurfa’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor,rabbimin muvaffak kılmasını diliyorum”dedi.

Anahtar Kelimeler:
AslanMKYK Üyesi Oldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48