Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Aşı Hediye Kampanyası Dördüncü Hafta Talihlileri Belirlendi

Valilik konferans salonunda, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak nezaretinde,bilgisayar yazılımıyla belirlenen kura sonucu bu hafta 5 adet bisiklet, 5 adet tablet bilgisayar, okul dönemi boyunca aylık 500 TL burs ve Halfeti gezisi kazanan isimler belirlendi.

Salgınla mücadelenin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, aşıyla ilgili farkındalık oluşturmak ve aşılanma oranında Türkiye’nin en sonda gelen il olan Şanlıurfa’da aşılanma oranını yükseltmek amacıyla büyük bir çaba sarf edildiğini söyledi.

Gençlerin aşı olmasının önemine dikkat çeken Öztoprak, düzenlenen kampanya ile gençler arasında aşı olma anlamında olumlu sonuçlar alındığını ifade ederek, bu haftaki çekilişte hediye kazanan gençleri tebrik etti.

Şanlıurfa’da aşılama oranı yüzde 50’nin üzerine çıkana kadar devam edecek hediye kampanyası çekilişleri, her hafta perşembe günleri noter huzurunda yapılacak. 18-25 yaş arası aşı olan gençlere 5 bisiklet ve 5 tablet bilgisayar, üniversitede eğitim gören 2 gence okul dönemini kapsayacak şekilde aylık 500 TL burs ile her ay 15 gence bir günlük turistik Halfeti gezisi ve tekne turu hediye edilecek.

ŞTE HEDİYE KAZANAN 16 TALİHLİ

Fethi Alan Ardıl Beyazgül

Muhammed Sefa

Berivan Ekinci

Burhan Dağlık

Yıldız Gür

Saadet Sena Polat

Abdurrezak Görgüz

Dilan Tofan

Fatma Çiftçi

Mehmet Bozkurt

Adile Çiftçi

Merve Düşen

Emre Köprüdüz

Enes Bayram

Hakan Modanlı

Mevlüt Çiftel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49