Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Araç şarampole uçtu: 5 yaralı
 Şanlıurfa Akçakale karayolunda otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı 5 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerine Şanlıurfa Akçakale karayolu Uğurlu beldesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün ismi henüz belli olmayan 34..77 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Araç içersinde bulunan 5 kişi yaralandı çevrede pamuk toplayan vatandaşların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve Ambulans intikal etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı.  

Kaza anında çevrede bulunan kalabalık halk, görevleri tek vatandaşları bilgilendirmek olan basın mensuplarına saldırdı. Gazetecilerin kameralarını kırdılar. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48