Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

ANKARA’DA VİRANŞEHİR BELEDİYESİ TANITIM STANDINA YOĞUN İLGİ
'Gençlik ve Yerel Yönetimler' temalı 'Tam Bana Göre Festival' organizasyonu dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı.
Festivalde yoğun ilgi gören Viranşehir Belediyesi standı, ziyaretçilerin akınına uğradı.
Viranşehir Belediyesi standını, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa İlçe Belediye Başkanları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat,Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaş,Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda kişi ziyaret etti.
Misafirleri tek tek karşılayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, konuklara gençlere yönelik ilçede yapılan ve yapılacak projelerin anlattı.
Ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Ekinci,misafirlere yöresel lezzet ikramında da bulundu.
Festivalin çok olumlu geçtiğini belirten Ekinci, Vatandaşları Ankara Millet Bahçesinde açtıkları tanıtım standına davet etti.
Viranşehir Belediyesi tanıtım standı, ziyaretçilerin yanı sıra ulusal basınında ilgi odağı oldu.
Bir çok ulusal kanal Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile röportaj gerçekleştirdi. Başkan Ekinci, röportajlarda Viranşehir’de geçenlere yönelik yaptıkları projeleri anlattı.
16 Kasım’da başlayan Festival, 21 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48