Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Alman Öğrencilere Harran Yöresel Kıyafetler Yakıştı

US Akademisyenler Platformu tarafından Almanya’dan Şanlıurfa’ya getirilen 40 öğrenci Şanlıurfa’nın tarihi dokusuna hayran kaldı.

Balıklıgöl’ü gezen gençler burada balıklara yem attı. Balıklıgöl platosunun tarihi ve mistik dokusunun adeta huzur verdiğini söyleyen geçler Balıklıgöl çarşısını gezmeyi de ihmal etmedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü de ziyaret eden gençler İl Müdürü Hakan Keşküşle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Harran ilçesinde yer alan kümbet evleri, ilk İslam üniversitesi olan Harran Üniversitesi kalıntılarını merak eden gençler Harran İlçesine doğru yola çıkarak yol boyunca yer alan tarım arazilerinin oluşturduğu renk cümbüşünün fotoğrafını çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Harran’ın kendine özgü bir dokusu olduğunu aktaran gençler burada deveye binerek deve ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

Daha sonra Hz. Eyyüp peygamberin makamını gezen geçler öğle namazını kılarak Hz. Eyyüp’ün sabır mağarasında ise bol bol dua etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49