Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Akçakale yolu tehlike saçıyor

Şanlıurfa Akçakale yoluna serilen mıcır asfalt araçların camlarını kırıyor. Şanlıurfa Harran-Akçakale yolunu kullanan sürücüler her gün ölümle burun burana geliyor.

Dünyanın ilk üniversite kalıntıları ve konik kubbe evleriyle tanınan Harran İlçesi'ne gelen turist Kafilerini Taşıyan otobüsler mucurlu yolda büyük tehlikelere atlatıyor. Gelen otobüs firmalar bozuk ve mucurlu yol nedeniyle güzergahlarını başka tarihi mekanlara çekmek zorunda kalıyor.

Şanlıurfa-Akçakale yolunda başı boş atlar tehlike saçıyor

Şanlıurfa- Akçakale karayolunda gruplar halinde aniden çıkan At ve inekler ı araç trafiğini tehlikeye sokarken, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Karayolu üzerindeki köylülerin başıboş olarak bıraktığı atlar, özellikle geceleri trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor. Uğurlu mahallesinde daha önce Atların yüzünden bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.

Yapılan asfalttan taşlar fırlıyor

Asfaltın tam olarak döşenmediğini, döşenen yerlerde ise araç lastiklerinden taşların fırladığını bu nedenle bir çok araç ta maddi hasar geldiğini belirten araç sürücü Ali Eşiyor, “Bu yolu yapanlar tam olarak bitirmeden neden trafiğe açıyorlar anlamış değiliz. Yapılan asfalttan taşlar fırlıyor, arkadan gelen araçlar için bu taşlar adeta ölüme davetiye çıkartıyor. Öndeki araç lastiklerinden fırlayan taşlar yüzünden çok sayıda araçların camları kırıldı, bir çok defa da kazalara neden oluyor"diye sitem etti.

Yoldan geçen bir çok sürücü ise Bizim araçlarımız her saat bu güzergâhı kullanıyor. Ancak bu yol standartlara uygun yapılmamış. Yola kalitesiz, sırf asfalt dökülmüş, bu nedenle asfalt ve mıcır sökülüyor. Mıcır döküldükten sonra da süpürülmemiş. Bu yüzden araçlar geçerken taşlar fırlayarak arabaların camlarını kırıyor ve araçlarımız zarar görüyor. Yetkililer ne zaman buraya görecek kaç camın kırılması ve kaç kazanın daha olmassı lazım"diye tepkilerini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfahaberYolAkcakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49