Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de yol verme kavgası

Kavga Akçakale İlçesine bağlı Akçakale Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre araçları ile yolda ilerlemekte olan iki taraf arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

Cadde üzerinde yol verme nedeniyle tartışan taraflar kısa sürede kavgaya tutuştu. Kalabalık bir şekilde yakınlarının da gelmesi ile kavgaya tutuşan taraflar ellerinde sopalar ile araçlara zarar vererek birbirlerini öldüresiye dövdüler. Yaşanan olay sonrası çevredekiler araya girmesi ile sakinleştirilmeye çalışılan taraflar için Emniyet ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kavgaya tutuşan tarafları sakinleştirerek olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49