Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de sulama kanalında boğulan Halil Gültekin son yolculuğuna uğurlandı
Olay, geçtiğimiz hafta sonu Haliliye ilçesine bağlı Olgunlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Olgunlar Mahallesi’nde 7 Ağustos Pazar akşam saatlerinde Halil Gültekin ile İsa Tokdemir serinlemek için sulama kanalına girdi. Yüzme bilmedikleri belirtilen gençler, bir süre sonra akıntıya kapılıp kayboldu.
Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve dalgıç polisler sevk edildi. Ekipler gençleri bulmak için çalışma başlattı. Üç arkadaştan biri kurtarıldı, İsa Tokdemir’in cansız bedeni 2. Günde ulaşıldı. Kayıp Halil Gültekin için de arama çalışması başlatılmıştı. Dün Sabahın erken saatlerinde başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Halil Gültekin’in cansız bedeni ise 4. Gün sonra kaybolduğu yerden 33 kilometre ileride bulundu.
Yapılan otopsinin ardından Halil Gültek'in cenazesi Akçakale Devlet hastanesinden Alınarak Yukarı Arıcan (Züneybir) Aile mezarlığında definedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48