Öne Çıkanlar sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de sulama göletinde  2 kişi boğuldu
Edinilen bilgiye göre olay, Akçakale ilçesine bağlı Ekinyazı Mahallesi'nde meydana geldi. Tarım sulamasında kullanılan artık suların oluşturduğu gölete giren amca çocukları Abdülbaki (16) ve Salih Atsak (16) bir süre suda gözden kayboldu.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Su Altı Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları aramada Atsak kuzenlerin cansız bedenlerini sudan çıkardı. Cenaze aracına konulan cesetler, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49