Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de hastane önünde silahlı saldırı! 1 ölü

Edinilen bilgiye göre; Olay Akçakale Devlet Hastanesi bahçesinde yaşandı. Dün Akçakale İlçesi Narlıova Mahallesinde. İddiaya göre, birbirine komşu Narlıova ve Kılıçlı mahallerinde tarla komşusu olan Kılıç ve Erbek aileleri arasında su meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada Mehmet K. (15 ) Muhammed el Muhammed (37) ve Halil K.(22) yaralandı. Kavganın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ve Jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Akçakale devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralardan Halil Kılıç hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan 51 yaşındaki Mehmet E. sağlık kontrolü için getirildiği Akçakale devlet hastanesi acil önünde henüz açıklanmayan husumetlisi olduğu iddia edilen bir vatandaş tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Jandarma olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49