Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de aranan cinayet zanlıları yakalandı
Olay, Akçakale ilçesinde bağlı Kepezli kırsal Mahallesi'nde yaşandı. iddiaya göre, Kırsal mahallede Yabancı uyruklu iki aile arasında yapılacak bir kuyu nedeniyle yer tartışması çıktı, Tartışma kavgaya dönüştü çıkan silahlı kavgada Z. M. A. olay yerinde hayatını kaybetti. 1 kişi ise ağır yaralandı. Olayın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve Jandarma sevk edildi.
Ağır yaralanan 1 kişi ambulans ile hastaneye kaldırılırken hayatını Z.M.A olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzerine Adli tıp kurumun kaldırıldı.
Olay çalışma başlatan ekipler, cinayete karıştığı belirlenen Suriye uyruklu Abdullah Rammi ve Ahmet Rammi'nin Kızıltepe istikametine doğru gittikleri tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yaptığı operasyonla Abdullah Rammi ve Ahmet Rammi kıskıvrak yakaladı.
Gözaltına alınan şüpheliler, Viranşehir'de yapılan işlemlerinin ardından Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49