Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Akçakale caddesinde çalışmalar devam ediyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan ve birçok ilçenin geçiş güzergâhında yer alan Akçakale Caddesinin mevcut 33 metre olan yol genişliği Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla 50 metreye çıkarılıyor.

Gerekli kamulaştırma işlemlerini tamamlayan ve kamulaştırılan alanların da yola eklenmesiyle yolu daha da genişleten ekipler, deforme olan asfaltı sökerek yolda stabilize malzeme serimi gerçekleştirdi.

Öte yandan altyapısı tamamlanan yolun bir bölümünü sıcak asfaltla buluşturan Fen İşleri ekipleri, Cezaevi Kavşağı - Eyyübiye Devlet Hastanesi arasında asfaltlama ve altyapı çalışmalarını ise aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Akçakale Caddesinde yeni kavşak düzenlemeleri, asfaltlama çalışmaları ve yol genişletme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte trafik yükünün rahatlatılması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49