Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

AK Vekil Gülpınar, STK ve Gençleri ziyaretini sürdürüyor
AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için il genelinde çalışmalarını sürdüren Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayımız Mehmet Kasım Gülpınar, GAP Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, 24 Haziran seçiminin önemini uzun uzun anlattı.
Muhtarlardan ülkemizin, milletimizin, kendi ailemizin hatta mazlum milletlerin geleceği için, huzur ve refahı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek olmalarını ve yakınlarını da uyarmalarını, bilgilendirmelerini istedi.
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, daha sonra Hizmet Eğitim ve Kültür Vakfını ziyaret etti. Orada da 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıp destek olmalarını istedi.

AK Gençlik Cumhurbaşkanımızın izinde

Gençliğin Abisi olarak ta adlandırılan Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa MilletvekiliM.Kasım Gülpınar, AK Parti Haliliye gençlerinintertiplediği ‘Çay Simit Sohbeti’ndebuluştu. “Sözkonusu Gençlik olunca gerisi teferruat” diyen Haliliyeli AK Gençler, Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ile samimi bir sohbet dinlediklerini, gençliğin onun ve Cumhurbaşkanımızın izinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, aynı gün “Yasam Yolu Bakım Merkezi”nide ziyaret etti.
Yasam Yolu Bakım Merkezi çalışanları, Hasta Yakınları ve Seyrantepelilerlebir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinin zor değil ancak çok önemli olduğunu anlattı.

Bu seçimde yepyeni bir sistem uygulaması olacak

Hemen her gittiği yerde coşkuyla, saygı ve sevgiyle karşılanan AK Vekil Gülpınar, “24 Haziran seçimleri gerçekten çok önemli. Yaz mevsiminde Urfa; kırsalı yoğun olan, tarımsal faaliyeti yoğun olan, mevsimlik işçisi fazla olan bir şehir.Her seçimin de kendine has özellikleri var. Bu seçimde yepyeni bir sistem uygulaması olacak. Hem Cumhurbaşkanını seçeceğiz ve birlikte Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçilmiş olacak. Hemde Milletvekillerimizi seçeceğiz. Gene de kimsenin şüphesi olmasın Şanlıurfa’da açık ara 1. parti AK Partidir. Ancak hiç kimse rehavete kapılmasın, yatmasın, çalışsın, insanlarımıza mutlaka seçimle ilgili açıklayıcı bilgiler versin. AK Parti öncesiyle şimdiki durumu kıyaslayarak partimize ve Cumhurbaşkanımıza destek olmalarını istesin” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49