Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

AK Parti Siverek İlçe kongresi yapıldı

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatının 6. Olağan kongresine, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçak, Mehmet Ali Cevheri, Kasım Gülpınar, AK Parti il başkanı Zeynel Abidn Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Siverek 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’"Taşeron meselesini bugünden geçerli olmak üzere tamamen ortadan kaldırdık, taşeron uygulamasına son verdik, 450 bin taşeronda çalışan işçi sürekli kadroya geçmiştir. Ayrıca belediyelerde ve özel idarede çalışanlar da belediye ve özel idarenin kuracağı iktisadi teşekküller ve kendi bünyesindeki şirketler üzerinden çalıştırılacak ve orada da taşeron uygulaması bundan sonra olmayacaktır. Emek verenler, ter dökenler emeklerinin karşılığını emeklerine saygı olarak ve onlara kendilerine uygun özlük hakları sağlanarak daha iyi elde etme imkanı bulacaklardır. Elbette bunun bir geçiş süreci var. Bu geçiş süreci tamamlandığında her şey daha iyi olacaktır. Ayrıca 4/C uygulamasını da tamamen kaldırdık ne kadar 4/C'li varsa onların tamamını 4/B kadrosuna aldık ve onların durumunu da daha iyi bir noktaya taşıdık. Geçici ve mevsimlik işçiler onlarla ilgili de çalışma sürelerini 5 aydan 9 aya kadar uzatma konusunda Maliye Bakanlığına yetki verdik. Yani onların durumları da bundan sonra daha iyi hale gelecektir."dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49