Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Ak Parti İlçe Başkanları Tanıtıldı
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Genel Merkez tarafından atanan Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye İlçe Başkanlarını medyaya tanıtarak ilçeler için start verdi.

İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında İlçe Başkanları ile kameralar karşısına geçen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, adaylık süresince yaşananları ve hedeflerini aktardı. Başkan Eğilmez; “Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte üç yeni merkez ilçemiz oluştu. Bu ilçelerimiz Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye oldu. Kaymakamların ilçelere atanmasının ardından bizde AK Parti olarak bir an önce ilçe teşkilatlarımızı kurmak için yola koyulduk. Genel Merkezimizin talimatı ile İlçe Başkanlıkları için başvuruları aldık. Geçen hafta il binamızda İl Koordinatörümüzün nezaretinde mülakat yapıldı. Bütün aday arkadaşlarımızla İl Koordinatörümüz görüştü. Genel Merkezimiz her ilçeden 6 aday arkadaşımızı Genel Merkeze çağırdı. Genel Merkezde Teşkilat Başkanımız, Bölge Koordinatörümüz ve İl Koordinatörümüz nezaretinde arkadaşlarımız tekrar mülakata alındı. Bu mülakatların ardından Karaköprü İlçemize Faruk Badıllı, Haliliye İlçemize İbrahim Halil Kızılelma ve Eyyübiye İlçe Başkanlığına ise Süleyman Elgün Genel Merkezimiz tarafından başkan olarak atandılar. Bu toplantımıza Ankara’ya çağrılan aday ağabeylerimiz var. Genel Merkezimiz tüm araştırmalarının ardından böyle bir sonuç verdi. Her ilçede bir ilçe başkanı atanacaktı. Genel Merkezimiz böyle bir karar verdi. Tercihleri hepsi büyük bir olgunlukla karşıladılar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. En kısa sürede ilçe yönetimlerini oluşturmaya çalışacağız. Her İlçede Kadın ve Gençlik Kolları oluşturulacak. Teşkilatlarımızı yerel seçimlere hazır hale getireceğiz. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aday arkadaşlarımızla Ankara’da birlikte hareket ettik, birlikte sonuçları aldık. Bundan sonra da birlikte olacağız demiştik. Hayırlı olsun” dedi.

 Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı; “Karaköprü’ye en iyi hizmeti yapmak için gayret göstereceğim. Karaköprü İlçe Başkan Adaylarının hepsi bu işi yapabilecek kişilerdi. Ancak Genel Merkezimizin görevi bana verdi. Aday arkadaşlarımızla birlikte Karaköprü’de çalışacağız ve AK Partiyi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

 Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma; “Cenab-u Allah hakkımızda hayırlı etsin. Allahtan temennim bu vazifeyi hakkıyla yerine getirmek ve mahcup olmamak. Bunun için tüm dostların duasını talep ediyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu işi tek başımıza yapamayacağız. Büyüklerimizden, kardeşlerimizden, küçüklerimizden destek istiyoruz” dedi.

 Son olarak Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise; “Bu görevi bize layık gördükleri için başta Genel Merkezimize, İl Başkanlığımıza herkese teşekkür ediyorum. Eyyübiye için elimizden gelen gayretin en üst noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe yönetimini dostlarımızın, parti gönüldaşlarımızın yardımı ile oluşturacağız. Yerel seçimlere var gücümüzle çalışacağız” diyerek amaçlarını ifade ettiler.

 

Toplantının ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök’ün katılımı ile değerlendirme yapıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49