Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

AK Parti Adayları Tanıtıldı
24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları bugün sabah uçağı ile seçim bölgesine geldiler. GAP havaalanında Vali Abdullah Erin beraberinde Protokol üyeleri ve bir grup kalabalık tarafından karşılanan Bakan Ahmet Fakıbaba ve Milletvekili adayları daha sonra aday tanıtım toplantısının yapıldığı kapalı spor salonuna geçtiler. Salonun yarısının Siverekli olduğu görülürken salondan Kasım Gülpınar'a yönelik sık sık slogan atıldı. Bakan Fakıbaba Gülpınar ile birlikte vatandaşları selamladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız açılış konuşması yaptığı aday tanıtım toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve 14 Milletvekili adayı birer konuşma yaptılar. Konuşma yapan Vekiller arasında en büyük ilgiyi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar aldı. Gülpınar'ın konuşması salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48