Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

AK Parti Adayı Canpolat, Haliliye İçin Projelerinizi Paylaşın

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haliliye ilçesini karış karış gezen Canpolat, bu kez İnşaatçılar veYapıcılar Dernek Başkanı Emin Demirkol ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Canpolat, inşaatçılarla istiarede bulunarak sektörün problem ve önerilerini konuştu.

CANPOLAT: BİZ BİRİZ, BERABERİZ!

31 Mart ve sonrası inşaatçılarla birlikte çalışacaklarını vurgulayan Canpolat, "Urfa'nın emektarları, mimarı sizlersiniz. Eli nasırlı insanlar, gönlü güzel insanlarsınız. Sizlerin emeği göz ardı edilemez. İnşallah bizler 31 Mart akşamı sizlerin desteğiyle, yüksek bir oy oranıyla Şanlıurfa'da damga vuracağız. İnşallah Şanlıurfa'yı Haliliye'yi birinci yapacaksınız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Biz biriz ve beraberiz. Uyumlu çalışma diyoruz, birlikte çalışma diyoruz. Nitekim şu an projelerimizin hazırlık aşamasındayız. Sizlerin projesi varsa bizlerle paylaşın. İnşallah 1 Nisan'dan sonrada sizlerin desteğiyle, danışarak projeler yürüyecektir. Birlikte başaracağız, birlikte hizmet edeceğiz. Sizlerinde ne emri olursa, yanınızdayız" sözlerine yer verdi.

'BUNDAN SONRA CANPOLAT BAŞKANIMIZDIR'

Aday Canpolat'a sonuna kadar destek olacaklarını kaydeden Demirkol, "Bundan sonra Haliliye Belediye Başkanımızdır. İnşallah 1 Nisan sabahı yüzde 99.99 bir oyla kazanacağız. Canı gönülden istiyoruz ve destekliyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49