Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Adanalı Şahin, jüriyi büyüledi
'Yetenek Sizsiniz'e Adana'dan katılan 11 yaşındaki Şahin Kendirci, sesiyle jüriye kendini hayran bıraktı.

Yeteneksiz Sizsiniz Türkiye'nin yeni bölümüne 11 yaşındaki yarışmacı Adanalı Şahin Kendirci damgasını vurdu. Arabesk söyleyen Şahin Kendirci stüdyoyu ve jüriyi kendisine hayran bıraktı, 3 evet oyu aldı. Twitter'da da peş peşe Şahin Kendirci yorumları yapıldı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 11 yaşındaki küçük yetenek Şahin Kendirci sesiyle büyüledi. Önce 'Mutlu ol yeter', ardından jürinin isteği üzerine 'Zoruna mı gitti gardaş'ı söyleyen Kendirci hem stüdyo ve ekran başındaki izleyiciler, hem de jüri üyelerini çok etkiledi.

Kendirci, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'den 3 evet alarak yoluna devam etti.

BABAM HAMALLIK YAPIYOR

Acun Ilıcalı, küçük yarışmacı Şahin'e babasının ne iş yaptığını sordu. Şahin Kendirci ise babasının hamallık yaptığını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49