Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Acizmendiler Balıklıgöl’de
NACİ   ÇETİNDAĞ

Elazığ’ta  merkezi olan Acizmendiler yaklaşık 30 kişi Şanlıurfa balıklıgöl Hz.İbrahim makamına ziyaret etti.
 
konuyla ilgili edinilen   sayıları 30 kişi olan tüm Türkiye'dekini tüm kutsal mekanları gezdikten sonra  son durakları Şanlıurfa oldu.  Aczmendiler Şanlıurfa’da Hz. İbrahim’in doğduğu ve ateşe atıldığına inanılan Balıklıgöl Platosu’nu ziyaret etti. Kadir Gecesi’nin Ramazan ayının son 10 gününde saklı olması nedeniyle geceyi ibadetle geçiren Aczmendiler sabah saatlerinde ise Hz. İbrahim’in doğduğuna inanılan mağarayı ziyaret etti. 

Acizmendiler her yıl  Şanlıurfa’ya gelen grup farklı giyim tarzları nedeniyle dikkat çekiyor. Balıklıgöl’de gezen yerli ve yabancı turistlerin Acizmendilerin giyim, saç, asaları ve sakalları karşısında meraklı gözlerle harekelerini seyrederek izlemeye çalıştılar. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48