Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Abide Kavşağı ile bekleme süresi kısaldı
Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Abide Kavşağı bitirilmesi gereken süreden daha önce bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması bakımından da önem arz ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından trafiğe açılan her iki viyadük Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayarak şehir merkezine rahat bir nefes aldırdı.

Daha önce araç sirkülasyonunu kaldırmakta zorlanan Abide Köprülü Kavşağı sayesinde ulaşımda konfor artarken süre ise önemli ölçüde kısalmış oldu.

Gündüz ve gece görünümüyle Şanlıurfa’ya çok yakışan Abide Köprülü Kavşağı vatandaşlardan da tam not aldı. Araçlarıyla viyadükleri kullanan sürücüler daha kısa sürede trafiğe takılmadan gidecekleri istikamete doğru yola çıkıyorlar.

Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa’nın kangrenleşen sorunlarına birer birer neşter vuran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ulaşım alanındaki projeler ve hizmetlerle ulaşımda konforu artırırken vatandaş odaklı projelerle de dualarda ve gönüllerde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49