Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

5 Yaşındaki Çocuk Darp Edilmiş Şekilde Bulundu
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki küçük kız, başından yaralanmış şekilde bulundu. 
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kepez Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolduğunu anlaşılan M. S’nin ailesi durumu (5) polise bildirdi. Polis ve vatandaşların aramasından sonra küçük kız Viranşehir Caddesi’nde bir akaryakıt istasyonunun arka tarafındaki boş bir arazide baygın vaziyette bulundu. Başına sert bir cisimle vurulduğu anlaşılan ve baygın vaziyette olan M.S polis ekip otosuyla Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan M. S ambulansla Şanlıurfa’ya sevk edildi. Küçük kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49