Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

5 maçta 5 galibiyet alarak namağlup 1. Lige çıktı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TSÜF) tarafından organize edilen, Malatya İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başlayan Üniversiteler arası 2.Lig voleybol müsabakalarına katılan Harran Harran Üniversitesinde voleybol takımı, finalde Bitlis Eren Üniversitesini 3-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek namağlup 1. Lig’e çıktı.

İnönü Üniversitesi Kampüsünde 8 erkek takımı katıldığı müsabakalarda üstün başarı gösteren Harran Harran Üniversitesinde voleybol takımını tebrik eden Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Harran Üniversitesi olarak bilim alanındaki başarılı çalışmalarımızın yanında voleybol takımızın bu başarızı bizleri mutlu etti. Takımımızın bu başarısında emeği olan teknik ekip ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Final maçı sonrasında konuşan Harran Üniversitesi Takımı Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Yakup Aktaş, “özveriyle hazırlandığımız turnuvaya şampiyon olarak tamamlamak güzel bir duygu, Tüm sporcularımı kutluyor üniversite yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye söyledi.

Üniversiteler arası 2.Lig voleybol müsabakalarına; Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Muş Alparslan üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Cumhuriyet Üniversitesi katılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49