Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

5 Çocuklu Annenin Yaşam Mücadelesi
Şanlıurfa belediyesi hakkında uyuşturucu ve fuhuş yaptığı iddiasıyla  5 çocuk Annesini 6 ay önce çalıştırdığı çay meşrubat kulübesinden attı.. Ama yılmadı çocuklarının geçimin temin etmek için çay satmaya başladı.

Uyuşturucu ve fuhuş yaptığı gerekçesiyle Mikro Kredi kapsamında bir kadın verilen kulübenin  işletmesini alan Oduncu, Yaklaşık 6 ay önce Belediye ekipleri çay ve meşrubat satarak 5 çocuğuyla yaşam mücadelesini sağlamaya çalışan Feride Oduncu isimli kadın çay ve meşrubat sattığı kulübesinde zorla atılmıştı

Kocası cezaevinde olduğu için 5 çocuğuyla ortada kalan Emine Oduncu Haleplibahçe de kulübelerin birinde çay ve meşrubat satarak 5 çocuğunun nafakasını sağlamaya çalışıyordu. hakkında ortaya atılan ve sonradan asılsız olduğu anlaşılan uyuşturucu ve fuhuş söylentileri yüzünden belediye ekipleri tarafında zorla kulübesinden Malzemeleriyle beraber atıldı.

Anne Emine Oduncu çocukların geçimin temin etmek için  hakkında söylenen dedikodulara aldırış etmeden, hayatın önüne çıkarmış olduğu zorluluklara rağmen, küçük çocuklarını yanına alarak  almış olduğu çay semaverini bir ağacın altına kurarak yine çay satmaya devam ederek hayat mücadelesine devam ediyor.(Mustafa Bayar)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49