Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

30 Ağustos Resepsiyonu
 Zafer Bayramı nedeniyle Şanlıurfa valiliği tarafından Haleplibahçe’de bulunan tarihi belediye binası olan Beyaz Saray’da resepsiyon düzenlendi.
 
Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç’in ev sahipliği yaptığı resepsiyona askeri yetkililerinden Tugay komutanı İhsan Başbozkurt ve eşi,  İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Hükümet yetkililerinden Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve eşi, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba eşi Gül Fakıbaba, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve eşi Şehnaz Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve eşi, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, İş dünyasından ise Urfanatik gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, iş adamı Abdülkadir Göncü, İşkadını Vildan Polat,  STK temsilcileri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
 
Zafer bayramının kutlandığı gecede Vali Güvenç ve eşi gelen misafirleri kapıda karşıladı. Bütün davetlilerin gelmesinin ardından Vali Güvenç davetlilerin yanına giderek, davetlilerle sohbet etti. Öte yandan iş yoğunluğundan bir araya gelemeyen konuklar birbirleriyle sohbet etme imkanı bulurken, kentin üst düzey yöneticileri de birbirleriyle sohbet ederek kent için fikir alışverişinde bulundu. Sürekli konuklarla sohbet etmek için masa değiştiren Vali Güvenç, gazetemiz imtiyaz sahibi Tahir Gülebak ile uzun uzun sohbet etti. Şanlıurfaspor hakkında bilgi alan Vali Güvenç ve Gülebak, Şanlıurfaspor hakkında bütün detayları konuştu. Konuklar kendi aralarında sohbet ederken bir diğer yandan da Şanlıurfa Belediyesi sıra gecesi ekibi tarafından konser verildi.
 


Düzenlenen Zafer bayramı kutlaması yaklaşık iki saat sürdü. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49