Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

27 Madalya ile   Dönüyorlar
Bu yıl içerisinde Şanlıurfa Belediyesi Spor Biriminin 100’ün üzerinde güreş sporcusu, ulusal müsabakalara katıldı. Bu sporculardan 21’i grup yarışmalarında dereceye girerek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Şanlıurfa Belediyesi Spor Biriminden Güreş Müsabakalarında, Grup maçlarında dereceye giren 21 sporcudan 4’ü birinci,  8’i ikinci, 9’u Türkiye üçüncüsü oldu. Bu sporcular Türkiye şampiyonaları ve uluslar arası müsabakalarda Şanlıurfa’ya toplam 27 madalya kazandırdı. 
Okullar arasında müsabakalarda Hakan Murat Çankaya Türkiye birincisi olurken Abdulkadir İşcanlı Türkiye üçüncüsü,  Adem Atış Türkiye üçüncüsü, İ.Halil Subaşı Türkiye üçüncüsü olmuştu. Bu Başarsının yanı sıra Hakan Murat Çankaya, ferdi yıldızlar Türkiye şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak milli takım seçmelerine katıldığı bildirildi. Milli takım seçmelerinde rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonasına gitmeye de hak kazanan Hakan Murat Çankaya, 14 ülkenin katıldığı Zafer turnuvasında da finale çıkmayı başardı. Avrupa şampiyonasında da Türkiye’ye ve Şanlıurfa’ya madalya kazandırma konusunda herkesi heyecanlandıran Çankaya, Şanlıurfa’nın gururu oldu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49