Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

2 otomobil çarpıştı: 3 Yaralı
Şanlıurfa’da Diyarbakır karayolunda 2 otomobil çarpıştı kazada 3 kişi yaralandı, otomobildeki üzüm yola savruldu.
Kaza saat 10:30 sularında Şanlıurfa Diyarbakır karayolunun 26. kilometresinde Badıllı petrol yanında meydan geldi. alınan bilgilere göre Ömer Doğan yönetimdeki 63 PL 592 Plakalı otomobil ile Mustafa Alay idaresindeki 63 B 5872 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Ömer Doğan(36), oğlu 7 yaşındaki Furkan Doğan ile diğer araç sürücüsü Mustafa Alay(38) yaralandı. sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi, itfaiye ve polis intikal etti. yaralılar Ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırdı.
Doğan Büyüksalkım köyünden Şanlıurfa’ya satmak üzere getirdiği yaklaşık 150 kilo üzüm yola savruldu. İtfaiye patlamaya karşı LPG su sıkarak ve yola savrulan üzümleri temizledi. Kaza nedeniyle yol yarım saat tek şeritten sağlandı. Araçların çekilmesi ile yol normale döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49