Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

1600 Aileye ulaştı Mikro Kredi
     Şanlıurfa Belediyesi’nce Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, 100 ev hanımına daha 1.000 TL’lik kredi desteği sağlandı. Böylelikle mikro krediden faydalanan bayan sayısı ise 1600’e ulaştı. 
       Törene, Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, bazı STK temsilcileri, belediye birim amirleri ve çok sayıda mikro kredi üyesi bayan katıldı.
     Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Mikro Kredi projesinde yakaladıkları başarının sadece kendilerine ait olmadığını belirterek bu başarının özellikle Urfalı bayanlarla birlikte ortak yakalanan bir başarı olduğuna dikkat çekti.
    Mikro Kredi ailesine 100 bayanın katılımı ile toplam sayının 1600’e ulaştığını belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, mikro kredi ailesinin her geçen büyüdüğüne değinerek, bu durumun kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.
    Mikro kredi üyesi bayanların istihdamına yönelik önemli projeler ürettiklerini dile getiren Fakıbaba, bundan sonraki süreçte çalışan kadınlarımızın sayılarını artırmaya gayret ettiklerini ifade etti.
     Konuşmanın ardından kredi dağıtım törenine geçildi. Başkan Fakıbaba ve diğer davetlilerin katılımıyla 100 ev hanımına daha 1.000 TL’lik kredi desteği sağlandı.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48